fejlesztünk...

A sikeres Kidfaludy-program pályázatunk révén újra fejleszteni tudtuk szolgáltatásunk színvolát.

     Kedvezményezett neve: PA-HART-N. Kereksedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Projekt címe: A Hartmann Panzió szolgáltatási színvonalának emelése és tematikus szolgáltatáskapacitásának növelése
Szerződött támogatás összege: 24 499 726 Ft
Támogatás mértéke: 70%
Projekt befejezési dátuma: 2019.10.26.
Projekt azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2018-00500


Projekt leírás:
Jelen projekt keretében egyrészt a panzió szolgáltatási színvonalának emelése valósult meg, a szálláshely komfortfokozatának növelésével, új szolgáltatások, tematikus szolgáltatások kialakításával. Másrészt a panzió fenntartható és költséghatékony működésének elősegítése energia hatékony működését biztosító fejlesztésekkel, minta a napelemes rendszer telepítése vagy a nyílászárók cseréje.
Vendégeink számára a pályázaton belüli fejlesztések megvalósításával egy komfortosabb szálláshelyet alakítottunk ki, mely vonzóbbá válik a turisták számára. Ezáltal a panzió kihasználtságának növelésével a profitabilitást és folyamatos fenntarthatóságot tettük biztossá. A projekt keretein belül a panzió teljes körű felújítása valósult meg, melynek fő elemei: - 7 db szoba teljes festése, vizesblokkok felújítása, szobák klimatizálása - a panzió fűtési rendszerének felújítása, - közös helyiségek felújítása, festése, padlóburkolat javítása, - kültéri terasz téliesítése, - szauna szolgáltatás kialakítása, - belső és külső nyílászárók cseréje, - napelemes rendszer telepítése, - az egész panzió fűtéskorszerűsítése. A vendégeink számára vonzó panzió kialakítása nem csak a fent említett felújításokkal valósult meg, hanem Barcs település és a térség adta lehetőségek által új szolgáltatások bevezetésével is. Első sorban a Barcsi Gyógyfürdővel, Rinya-Dráva Szövetséggel és a Duna-Dráva Nemzeti Parkkal együttműködve alakítottunk ki tematikus szolgáltatási csomagokat. Az együtt működés által nem csak a panziók szolgáltatási palettája lett színesebb, de a térség és a település egyéb turisztikai attrakcióit is népszerűsítjük. Kialakításra került egy wellness részleg is szaunával, de az aktív kikapcsolódásra vágyóknak lovagolási lehetőséget is biztosítunk. Továbbá a fejlesztések fő célja volt, hogy jelen vendégkör zöme a turisztikai célzattal érkezők legyenek. Szobáink és közösségi tereink színvonalának növelése által árbevétel növekedésre számíthatunk akár már a befejezést követő első évben is. A projekt megvalósításának egyik kézzel fogható eredménye, hogy panziónk megszerezte a Panzió csillag 3* minősítést.
A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

ELŐTTE...

" ha valaki szolgáltat és folyamatosan előre tekint, gyakorlatilag sosem pihenhet.."
Hartmann család  

utána
Megújulva

És még nincs vége

Köszönjük a pályázati lehetőséget és amint lehet, újra pályázunk, ötleteink most is  vannak :-)